Rondemiss 2022

      Reacties uitgeschakeld voor Rondemiss 2022
Ook dit jaar hebben we weer een enthousiaste Rondemiss, zij stelt zich hieronder even voor: 
 
 

Mijn naam is Fleur Matena en momenteel 19 jaar oud. Ik ben geboren en getogen hier in Papendrecht, dus een echte Erwtepeller in hart en nieren. Momenteel ben ik werkzaam als commercieel medewerkster bij de Hypotheker Stadspolders in Dordrecht, waarbij ik zou willen doorgroeien als hypotheekadviseur. In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met mijn familie, vriend en vrienden. Zo ben ik zeer trots op ons prachtige familiebedrijf die al meer als 110 jaar bestaat “Scheepswerf Matena”. Die overigens een langdurige sponsor zijn van onze prachtige wielerronde.

“We zijn erg blij om jou als Rondemiss te verwelkomen op 4 juni aanstaande, we maken er een prachtige dag van Fleur”.

De Rondemiss wordt elk jaar gekleed door Quinna en haar kapsel wordt verzorgd door Knipshop Ab en Hans