Jumbo Supermarkten ook voor de komende 2 jaar hoofdsponsor Jumbo Ronde van Papendrecht

      Reacties uitgeschakeld voor Jumbo Supermarkten ook voor de komende 2 jaar hoofdsponsor Jumbo Ronde van Papendrecht

Met veel enthousiasme kunnen we u mededelen dat Jumbo Supermarkten na de 67e editie op 4 juni aanstaande ook voor de edities van 2023 en 2024 onze hoofdsponsor zal zijn.  Vanmiddag vond de ondertekening plaats tussen Stichting Wielercomit√© Papendrecht en de beide Jumbo Supermarkten uit Papendrecht.
Voorzitter Michel Zegelaar ondertekende namens Wielercomité Papendrecht de overeenkomst. Vanuit de Jumbo Supermarkten De Meent tekende filiaalmanager Ron Dielessen en plaatsvervangend Patrick de Haan vanuit Jumbo Supermarkten Westpolder.
Met deze overeenkomst gaan we de samenwerking voortzetten en de nieuwe weg die we zijn ingegaan proberen verder uit te bouwen. Met diverse acties en activiteiten gaan we samen de Jumbo Ronde van Papendrecht tot een geslaagd evenement maken.