Uitreiking goede doel wielercomité Papendrecht

      Reacties uitgeschakeld voor Uitreiking goede doel wielercomité Papendrecht

Papendrecht, 5 oktober 2023

Het is een goed gebruik om een deel van de opbrengsten van de Wielerronde van Papendrecht, die op zaterdag 3 juni jl. verreden is, te doneren aan een goed doel. Traditiegetrouw wordt hier een lokale vereniging of stichting voor uitgekozen. Op deze manier dient de wielerronde naast een sportief-, ook een maatschappelijk doel.

Op woensdagavond 4 oktober heeft het wielercomité Papendrecht in samenwerking met de hoofdsponsor Jumbo Supermarkten een zestal rijk gevulde boodschappentassen gesponsord aan het Odensehuis. Het Odensehuis is een inloop-informatie- en ontmoetingscentrum voor mensen met (beginnende) dementie of geheugenklachten.

Op de foto worden de boodschappen in ontvangst genomen door Herman Nieuwstraten, vicevoorzitter van het Odensehuis Papendrecht.

Met sportieve groet,
Stichting Wielercomité Papendrecht