Even voorstellen: De rondemiss 2023

      Reacties uitgeschakeld voor Even voorstellen: De rondemiss 2023

Ook dit jaar zal er weer een rondemiss, zij stelt zich graag even voor!

Hoi!

Mijn naam is Esmee en ik ben 21 jaar oud. In mijn vrije tijd geniet ik van het kijken naar sport, dansen en er lekker met vrienden of familie op uit. Momenteel werk ik al bijna vier jaar met plezier bij de Jumbo Meentpassage en vorig jaar mocht ik het startschot geven voor de wielerronde namens de Jumbo. Dit vond ik een ontzettende eer, omdat ik als klein meisje al met mijn vader bij de wielerronde van Papendrecht ging kijken. Aangezien ik Sportmarketing heb gestudeerd vind ik het ook super interessant om achter de schermen bij een sportevenement te mogen kijken. Ik kijk er dan ook met veel plezier naar uit om dit jaar rondemiss te mogen zijn!