UITREIKING cadeau Goede Doel Jumbo Ronde van Papendrecht

      Reacties uitgeschakeld voor UITREIKING cadeau Goede Doel Jumbo Ronde van Papendrecht

Dinsdagavond 3 september 2019 was het eindelijk zover. Namens het Wielercomité Papendrecht konden we eindelijk het Cadeau gaan overhandigen aan de bewoners en begeleiders van “de Grote Vaart”
Ieder jaar wordt er door het wielercomité een goed doel uitgekozen die ondersteund wordt door verkopen tijdens de wielerronde. Dit jaar is er gekozen voor Philadelphia de grote Vaart. Een woonlocatie voor mensen met een lichte (LVB) tot matige verstandelijke beperking (MVB) in Papendrecht. Iedereen die hier woont is tussen de 20 en 65 jaar
De wens van de bewoners was een goede overkapping in de vorm van twee parasols op het dakterras. Direct na de ronde in juni zijn deze al geleverd, zodat de bewoners er de afgelopen maanden al van hebben kunnen genieten.
Vanavond werden de parasols door Michel Zegelaar, Voorzitter Stichting Wielercomité Papendrecht en enkele vrijwilligers officieel overhandigd onder het genot van een heerlijke taart.
We kijken terug op een zeer geslaagde uitreiking. Kortom het was een prachtig gezicht om de bewoners en hun begeleiders te zien stralen.