Rondemiss 2019

      Reacties uitgeschakeld voor Rondemiss 2019

Mijn naam is Ince Dekker en ik ben 27. Ik woon sinds twee jaar in Rotterdam, maar ik ben geboren en getogen in Papendrecht. Dit jaar ben ik rondemiss bij de Jumbo Ronde van Papendrecht.

In het dagelijks leven ben ik fulltime leerkracht van groep 5 op de Mariaschool in Rotterdam-West. Ik heb een groot hart voor kinderen en ga met veel liefde naar mijn werk. Op mijn school zitten kinderen met veel verschillende culturen en achtergronden. Het is voor mij een uitdaging om met deze verschillen om te gaan.

Buiten werktijd houd ik ervan om sportief bezig te zijn. Sinds een aantal jaar speel ik tenniscompetitie bij TOP in Papendrecht met een leuke groep meiden waarbij -naast fanatiek tennissen- de gezelligheid centraal staat. Al sinds mijn jeugd ben ik actief bij korfbalclub PKC/SWKGroep waar ik ploegjes gecoacht heb, kampleiding ben geweest, het eerste team aangemoedigd heb en ook altijd zelf met veel plezier gekorfbald heb.

Naast het sporten geniet ik erg van de mensen om mij heen en het leven in de stad. Uit eten met vrienden, goede gesprekken voeren, terrasjes in de zon pakken, shoppen en een dansje op z’n tijd zijn mijn favoriete bezigheden.

De wielersport is vrij nieuw voor mij: ik heb zelf nog nooit op een racefiets gezeten. Ik ben erg benieuwd naar de prestaties van de renners en de sfeer rondom het evenement. In ieder geval heb ik er veel zin in. Ik zie jullie graag allemaal op 1 juni 2019 bij de Jumbo Ronde van Papendrecht!

Groetjes Ince