Nieuwe Hoofdsponsor Jumbo Supermarkten

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Hoofdsponsor Jumbo Supermarkten

Met veel enthousiasme kunnen we u meedelen dat Jumbo Supermarkten vanaf de 64e Ronde van Papendrecht onze hoofdsponsor zal zijn.De Jumbo Ronde van Papendrecht zal op 3 juni a.s. gereden worden. Onlangs vond de ondertekening plaats tussen Stichting Wielercomité Papendrecht en de beide Jumbo Supermarkten uit Papendrecht.

Voorzitter Michel Zegelaar en Peter Niemeijer, pr & communicatie ondertekenden namens Wielercomité Papendrecht de overeenkomst. Vanuit de Jumbo Supermarkten tekenden filiaalmanagers Dennis Wijnveldt en Sajad Bagherzada.

Met deze overeenkomst zijn we een nieuwe weg ingegaan en proberen we met diverse acties en activiteiten de Jumbo Ronde van Papendrecht tot een geslaagd evenement te maken. Naast verschillende wielerwedstrijden vindt er dit jaar ook een hardloopwedstrijd plaats; de 4 mijl van Papendrecht.

Met sportieve groet,

Stichting Wielercomité Papendrecht

 

Jumbo Papendrecht Meent Passage

Jumbo Papendrecht Westpolder